Se enhetliga ut som företag

Ni lägger säkert mycket tid och energi på teambuilding och samarbete inom företaget. Att vara en sammanhängande grupp där alla känner sig delaktiga menar forskare från Lunds universitet är viktigt, och det gäller också på arbetsplatsen. Här räcker det dock inte bara med att alla har en roll och känner sig relevanta, utan det kan vara lika viktigt att se över det yttre.

Kläder som passar alla

För företagets kassa kostar det inte mycket att köpa specialbeställda kläder, men för de anställda kan det göra stor skillnad med speciella arbetskläder. Att alla får tröjor, T-shirtar, jackor, kepsar eller kanske till och med väskor med företagets tryck ger dessutom ovärderlig exponering. Det ger företaget reklam som på samma gång gynnar de anställda.

Det finns även produkter som går att använda på mässor, där företagets namn bör synas tydligare än vanligt. Banderoller, portaler, mattor och eventmöbler är bara några exempel. Om ni vill kolla in det resterande, gigantiska utbudet, klicka här.

Samla ihop företagets anställda också på det yttre planet och införskaffa produkter som är snygga samtidigt som det exponerar företaget för utomstående. Visa vilka ni är på alla möjliga sätt redan idag. Det finns ingen tid att förlora!