Responsiv design på sajten

Genom att tänka några steg längre då man bygger en sajt idag så kan man redan från start anpassa sin sajt för mobila lösningar. Med responsiv design på sin sajt så innebär det att oavsett storlek på skärm så anpassar sig företagets sajt. På en mobilskärm så skalas allt ner får att passa den storleken.

Mobilens och responsiva sajter

Genom detta så få får fler tillgång till den information som företaget vill delge. Även om man kan få upp en sajt utan responsiv design på sin surfplatta eller mobil så kan det vara svårt att se all den information som finns på sajten. Man måste skrolla betydligt mer än med en en responsiv sajt. All skriven information får du tillgång till utan det kan vara designgrejer med sajten som skalas bort för att ge plats för text och viktig information. Ingen information försvinner utan man får tillgång till all den information som ligger på en sajt.

Mobilen vår nya dator

Vi använder oss av mobilen mer och mer både i arbete men också på fritiden. Vi läser e-post och kolla in sajter. Fler och fler kanske väljer bort en dator hemma och bara använder sig av surfplattor och telefoner för att hämta information på nätet. Förutom all information som vi kan hämta så lyssnar många på musik med sin smartphone. Hos TheMobileStore så kan du hitta bra tillbehör som hörlurar till din telefon. Det finns många roliga tillbehör till telefoner idag som gör att man kan förenkla och förbättra sitt mobilanvändande.